Όροι Χρήσης

Κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους χρήσης:

Η Music Solutions Ltd δε φέρει καμία ευθύνη για την ενημέρωση / πληροφόρηση που αναφέρεται στην περιγραφή του κάθε προϊόντος. Η κάθε περιγραφή δίνεται όπως αναφέρεται από τον παραγωγό. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να είναι διαφορετικές από τις πραγματικές.

Η Music Solutions Ltd διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές που αναφέρονται στο δικτυακό τόπο χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Η Music Solutions Ltd δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντων. Η Music Solutions Ltd προσπαθεί να προσφέρει εντός 2 εργάσιμων ημερών όλα τα προϊόντα. Δυστυχώς κάποιες φορές λόγω αυξημένης ζήτησης ή κακής ενημέρωσης από παραγωγούς, οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να αλλάξουν.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν ή προϊόν κακής ποιότητας, ελλειπή παραγγελία, επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Έχετε προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσετε από την ηλεκτρονική – τηλεφωνική σας αγορά, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Το audiomarket.gr σας επιστρέφει τα χρήματα σας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από εσάς για την επιστροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση, να μη σημειωθεί μείωση αξίας του προϊόντος (π.χ να μην έχει χαθεί κάτι από ό,τι περιλαμβάνει η συσκευασία, ή να έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος – γδάρσιμο, σπάσιμο κ.λπ.)

Για επιστροφή ή αντικατάσταση, επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 20% και μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Η Music Solutions Ltd δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Music Solutions Ltd, οι διαχειριστές, οι υπάλληλοί, ή άλλοι αντιπρόσωποί της, δεν φέρουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά εκτός περιορισμού, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η Music Solutions Ltd είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.